?

da li ste znali?

U Guamu se koralji koriste i kao dodatak asfaltu pri gradnji cesta...

Opis destinacije - Hrvatska

Hrvatska valuta je HRK

Vrijednost valute na dan 29.09.2022 je:
1 KM HRK
1 HRK KM

Sa 1.778 km obale i više od hiljadu otoka Hrvatska je jedna od najljepših obalnih destinacija Europe. Ali bilo bi nepošteno reći da je Hrvatska samo prelijepa obala. Ona predstavlja rijetko viđeni spoj prirodnih ljepota, kulturnog blaga, drevne arhitekture i narodne tradicije. Valovita zelena brda sjevera, planine juga, smaragdno-plave vode, srednjovjekovni gradovi, brojni ostatci raznovrsnih kultura predstavljaju samo dio fantastične ponude Hrvatske.

Svakako je sva pažanja posjetioca posvećena obalama Jadranskog mora. Prelijepe plaže, čištoća, odlični smještajni kapaciteti, sjajan provod sve su argument za posjetu obali Hrvatske. A i tu možete naći ponešto za svakakoga. Od neopisive ljepote svjetske turističke destinacije Dubrovnika, elitnog odmora na Hvaru rame uz rame sa svjetskim jet-setom, sjajnog noćnog života drevnog Splita, elegancije Istre do malenih gradiće, ribarskih sela, netaknutih uvala i otočića.

Ipak, neopravdano je zapostavljena kontinentalna Hrvatska koja pruža netaknute prirodne ljepote poput Plitvičkih jezera ili aktivno provedenog odmora uz bicikl, paraglajdera, splav i kanu. Administrativni centar države Zagreb ujedno je i kulturna prijestolnica države sa sjajnom kulturnom ponudom, noćnim životom i prelijepom arhitekturom.

Nezaobilazan dio posjete predstavlja i gastro ponuda. Fantastična kuhinja zasnovana na tradicionalnim receptima, plodovi mora, neka od najboljih maslinovih ulja i vina na svijetu čekaju na Vas.

I kako turistički slogan zemlje kaže : “Mediteran kakav je nekad bio“.

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter