?

da li ste znali?

Najkraći leta dostupan za kupnju traje dvije minute, a traje od škotskog otoka Westray na Papa Westray.

Opis destinacije - Švicarska

Švicarska valuta je CHF

Vrijednost valute na dan 29.09.2022 je:
1 KM CHF
1 CHF KM

Miješavina neopisivo lijepe prirode, nestvarno uređenih gradova i pregršt svježeg zraka, Švicarska je moderno turističko odredište koje nudi bezbroj avantura u prirodi i urbanog predaha.

Poznata po zimskom turizmu,zop skijališta u Švicarskoj uključuju Zermatt, Verbier i jet-set St.Moritz, s tim da su uz pregršt ponude planinski vrhovi savršena destinacija i za posjet ljeti.

Prijestolnica Bern pruža vrhunsku mogućnosti za razgledavanje, kupovinu i tradicionalne narodne zabave, a Zurich je predvodnik u umjetnosti, dizajnu i noćnom životu...od opera i teatra do modernih barova i noćnih klubova. Univerzitetski grad Basel i ljepotica Ženeva svakako su vrijedni posjeta.

Mala, planinska i bogata, Švicarska je poznata po svom zavidnom kvalitetu života u zemlji koja radi usklađeno kao sat. Njeni proizvodi su traženi širom svijeta, od ukusnog sira i čokolade do luksuznih satova.

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter