?

da li ste znali?

Parovi koji zajedno putuju su iskazali povećan osjećaj intimnosti.

Opis destinacije - Argentina

Argentina valuta je ARS

Vrijednost valute na dan 29.09.2022 je:
1 KM ARS
1 ARS KM

Sa prelijepim prirodnim bogatstvima, kozmopolitskim gradovima i strastvenom kulturom, Argentina predstavlja pravi raj za turiste! Zemlja Gaučosa, Mate, Asado, tanga, fudbala, pampa nudi avanturu na svakom koraku.

Proteže se gotovo cijelih 3500 km od Bolivije pa sve do samog kraja Južne Amerike. Snježni vrhovi, široke ravnice i nepregledni vinogradi, svi su dio privlačnosti Argentine.

Početna stanica svakog posjetitelja zasigno je sjajna prijestolnica i svjetska metropola Buenos Aires! Ovaj prelijepi grad sjajna je prilika da iskusite sve što Vam Argentina nudi..Šetajte širokim bulevarim i uživajte u šarmu grada, probajte neki od specijaliteta u parillas(grill restorani), svjedočite strasti domaćina za fudbalom i prepustite se zavodljivima taktovima muzike i zaplešite čuveni Tango!

Iza Buneos Airesa leži pravo blago koje čeka da ga otkrijete.. Najprije tu su poznate pampe, gdje su smještena brojna historijska mjesta vrijedna posjete. Na zapadu, planinski masivi Anda nude vam veliki izbor za aktivni odmor poput skijanja, pješačenja... Na samom kraju zemlje smješten je hladni dio, zemlja glečera Patagonia.

Dakle, bilo da se odlučite za uživanje u zadivljujućem spektru prirodnih ljepota ili pak ludi provod u gradskim centrima, uz ljubazne domaćine i sjajnu atmosferu, Vaš posjet će zasigurno biti nezaboravan!

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter