?

da li ste znali?

91% Surinama je pokriveno džunglom

Opis destinacije - Nizozemska

Nizozemska valuta je EUR

Vrijednost valute na dan 29.09.2022 je:
1 KM EUR
1 EUR KM

Nizozemska je mala država smještena u Zapadnoj Europi. Ova država nudi sjajan spoj tradicionalne i priodne ljepote i urbane i moderne kulture. Moćna pomorska sila, stjecište je mnogih klutura i bogate historije.

Kako je smještena na području gdje se tri velike rijeke ulijevaju u Sjeverno more, prizori kanala, jezera i obala su na svakom koraku. Budući da je zemlja većim svojim dijelom potpuno ravna, izuzetno je popularna medju biciklistima koji svoj cjelokupni posjet ovoj državi provedu na biciklu. Bicikl je takodjer i omlijeno prijevozno sredstvno većine Holandjana.

Nizozemska je veoma komsmopolitskom mjesto, prepuno raznovrsnih muzeja, posvećenih kako slavnoj umjetničkoj prošlosti zemlje, tako i modernim i naprednim naukama. Neki od najpopularnijih gradova za posjetiti su svakako neizostavni Amsterdam, jedna od najpopularnijih europskih prijestolnica. Takodjer tu su i Rotterdam, Hague, Utrecht...

Posebna vrijednost zemlje su njeni ljudi i njihova čuvena tolerancija i otvorenost. Nizozemci veoma cijene tkz. Gezelligheid- osjećaj topline, opuštenosti i druželjubivosti koji je posjetitelju očigledan već pri prvom posjetu.

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter