?

da li ste znali?

St.Petersburg ima 3 puta više mostova nego Venecija.

Još uvijek ne znate gdje za 1. maj ? Šta mislite o Francuskoj i predivnom Marseju ? Avio karta + takse + 7 noćenja u Hotelu za samo 216 eur !

Još uvijek ne znate gdje za 1. maj ? Šta mislite o Francuskoj i predivnom Marseju ? Avio karta + takse + 7 noćenja u  Hotelu za samo 216 eur !

Za samo 216 eur otputujte u Marsej, jedan od najljepših priobalnih francuskih gradova. Drugi grad po veličini u Francuskoj, Marsej obara svojim šarmom, bogatom kulturom i historijom. 

Marsej je kombinacija bogatog i jedinstvenog nasljeđa i  dinamičnih kulturnih aktivnosti, a uz sve to grad je smješten na izuzetno povoljnom mjestu, u zaljevu s mnogo prelijepih uvala. Kozmopolitski i multietnički Marsej sa svojim gostoprimljivim stanovnicima može predočiti posjetiteljima sve čari Provanse. Sve veći broj svjetskih putnika, koji posjećuju Marsej i njegovu širom svijeta poznatu okolicu, oduševljavaju se brojnim otocima, načičkanim oko luke koja dominira svojom veličinom. Najpoznatiji otok je Chateau d'If, na kojem je bio zatočen grof Monte Christo.

Živopisni, dinamični i sredozemni Marsej zaista je jedinstven te ni po čemu ne sliči drugim francuskim gradovima.

Ako se baci pogled s brda na kojem se nalazi crkva Notre Dame de la Garde, kao na dlanu se vidi 26 vijekova njegove historije: ostatci Stare luke, Glavna katedrala i crkva Svetog Viktora, rasadnik kulture u Provansi. Pored brojnih različitih vjerskih objekata, Marsej je i grad sinagoga i džamija. Impozantno zdanje palače Longchamp simbol je snage Marseillea u 19. stoljeću, dok su arhitekturu 20. stoljeća označili tzv. "living machine", stambene jedinice koje je projektirao poznati arhitekt Le Corbusier. Uživajte!

Za  cijenu od 216 eur otputujte u prelijepi Marsej i poklonite sebi i vašoj dragoj osobi nezaboravno i neobično putovanje!

 

Ponuda vrijedi sa putovanje 29.04. - 06.05.2015. godine iz Zadra!!

Avio kartu možete kupiti po cijeni od 74.98 eur na stranicama Ryanair-a 

www.ryanair.com 

Odličan Hotel u Marseju koji je 2014. godine dobio nagradu booking.com kao jedan od najčešće rezervisanih u Marseju.

Hotel Appart'City Marseille Euromed u periodu 29.04. -06.05.2015. košta 284 eur u dvokrevetnoj sobi. Rezervaciju možete izvršiti na:

Appartcity ili Booking 

 

NAPOMENA: Cijene avio karata i smještajnih kapaciteta su promjenjive i ovise od ponuđača. Putovanje je iz Zadra i ne postoji organizirani prijevoz do Zara. Putujmo.ba ne organizira ovo putovanje već samo pruža korisne informacije. Ukoliko ste zainteresovani za putovanje, Putujmo.ba stručni Tim Vam može ponuditi i dodatne korisne informacije vezane za boravak u Marseju kao što su: prevoz od aerodroma do Hotela, parking,  gradski prijevoz, restorani, noćni klubovi, znamenitosti, shopping itd. Obratite nam se na info@putujmo.ba 

 

Vaš Putujmo.ba Tim

 

 

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter