?

da li ste znali?

Najduže ime željezničke stanice je Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantysiliogogogoch u Velsu

Za samo 175 eura posjetite London - avio karta + takse + 3 noci u Hotelu!

Za samo 175 eura posjetite London - avio karta + takse + 3 noci u Hotelu!

Za cijenu od samo 175 eura, koja ukljucuje avio prijevoz iz Splita, takse + 3 noci u Hotelu dozivite nezaboravno iskustvo u jednom od najljepsih svjetskih gradova. Iskoristite priliku da posjetite neke od londonskih znamenitosti, pubove, stadione, bezbroj muzeja. Dozivite nocni zivot Londona, koji se iz finansijskog epicentra pretvara u epicentar nocnog provoda. 

Ponuda vrijedi sa putovanje 16.05. - 19.05.2015. godine iz Splita!!

Avio kartu možete kupiti po cijeni od 75.35 eur na stranicama avio kompanije Easy Jet.

www.easyjet.com 

Odličan budget Hotel u Londonu koji je 2014. godine dobio nagradu booking.com kao jedan od najčešće rezervisanih.

Queens hotel London. Rezervaciju možete izvršiti na: Queens hotel London - Booking 

 

NAPOMENA: Cijene avio karata i smještajnih kapaciteta su promjenjive svakog dana i ovise od ponuđača. Putovanje je iz Splita i ne postoji organizirani prijevoz do Splita. Putujmo.ba ne organizira ovo putovanje već samo pruža korisne informacije. Ukoliko ste zainteresovani za putovanje, Putujmo.ba stručni Tim Vam može ponuditi i dodatne korisne informacije vezane za boravak u Londonu kao što su: prijevoz od aerodroma do Hotela, parking, gradski prijevoz, restorani, noćni klubovi, znamenitosti, shopping itd. Obratite nam se na info@putujmo.ba

 

Vaš Putujmo.ba Tim

 

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter