?

da li ste znali?

Monaco je manji od Central Parka u New Yorku.

Prvi srednjovjekovni sajam Stolačka tarča u Stocu!

Prvi srednjovjekovni sajam Stolačka tarča u Stocu!

Javna ustanova Radimlja 02.05. (subota) organizira prvi srednjovjekovni sajam "Stolačka tarča" u starom gradu Vidoškom iznad Stoca. 

Stolačka tarča ima kulturno-obrazovni i turistički karakter i prva je manifestacija te vrste u Bosni i Hercegovini. Cjelodnevni program biti će obogaćen radionicama mačevanja, streličarstva, zatim predavanjima o srednjovjekovnim spravama za mučenje i srednjovjekovnoj bolnici, te degustacijama srednjovjekovne hrane i pića i prikazima srednjovjekovnih borbi. Uz stolačku "Povijesnu postrojbu Vitezovi hercega Stjepana Kosače" sudjelovati će udruge „Kliški uskoci“ iz Klisa, „Šibenska gradska straža“, Udruga „Vitezovi vranski“ iz Vrane, Udruga „Čuvari grada Zagreba“, „Red Ružice grada“ iz Orahovice i Aureus Unicornis iz Zagreba.

Dodjite i pridruzite nam se 02.05. na "Stolačkoj tarči"

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter