?

da li ste znali?

Papa Nova Gvineja ima najveći broj jezika u upotrebi.

Za već od 282 eur provedite 7 nezaboravnih dana u najmagičnijem gradu Evrope - Barceloni! Avio karta + takse + 6 noći u Apartmanu!

Za već od 282 eur provedite 7 nezaboravnih dana u najmagičnijem gradu Evrope - Barceloni! Avio karta + takse + 6 noći u Apartmanu!

Provedite nezaboravnih 7 dana u najmagičnijem gradu Evrope - Barcelona! Avio karta + takse + 6 noćenja u Apartmanu već od 282 eura! Posjetite grad koji svojom ljepotom, jedinstvenošću, arhitekturom, plažama, noćnim životom, hranom ostavlja bez teksta. Barcelona je grad u kojeg se poželite vratiti što prije. Prošetajte srednjovjekovnim ulicama, upoznajte Gaudija kroz njegova jedinstvena očaravajuča djela arhitekture, doživite najbolji noćni provod u Evropi, uživajte u jednoj od najurbanijih plaža u Španiji i osjetite mentalitet katalonaca. Barcelona nudi mnogo više od ostalih gradova, Barcelona je jedinstvena....

Avio kartu možete kupiti na stranici www.vueling.com Direktan let Split - Barcelona ( Period 09 - 16. Juli ) Cijena karte 139.03 eur! NAPOMENA: Cijena karte se mjenja svakodnevno ovisno o raspoloživosti mjesta u avionu.

 

Smještaj možete rezervisati preko najsigurnije i najpoznatije web stranice na svijetu www.airbnb.com  Apartmani koje smo pronašli se nalaze na odličnim lokacijama u centru Barcelone!

 

Avio karta + takse + 6 noćenja u apartmanu za 4 osobe u centru Barcelone = 282 eura po osobi 

Vueling 

Airbnb 

Avio karta + takse + 6 noćenja u apartmanu za 4 osobe u centru Barcelone = 290 eura po osobi 

Vueling 

Airbnb

Avio karta + takse + 6 noćenja u apartmanu za 2 osobe u centru Barcelone = 342 eura po osobi 

Vueling 

Airbnb 

 

Više o Barceloni, znamenitostima, noćnom životu, hrani, šopingu itd. u opisu http://putujmo.ba/destinacije/opis/10/spanija/40/barcelona 

NAPOMENA: Cijene avio karata i smještajnih kapaciteta su promjenjive svakog dana i ovise od ponuđača. Putovanje je iz Splita i ne postoji organizirani prijevoz do Splita. Putujmo.ba ne organizira ovo putovanje već samo pruža korisne informacije. Ukoliko ste zainteresovani za putovanje, Putujmo.ba stručni Tim Vam može ponuditi i dodatne korisne informacije vezane za boravak u Barceloni. Obratite nam se na info@putujmo.ba 

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter