?

da li ste znali?

Dublin je prvobitno nazvan "Dubh Linn" što znači crni bazen.

Letovi za Rim, Bari i Napulj u 2015.godini

Letovi za Rim, Bari i Napulj u 2015.godini

I ove godine Međunarodna zračna luka Mostar biti će povezana redovnim charter letovima za talijanske gradove Rim, Bari, Napulj...

 

I ove godine Međunarodna zračna luka Mostar biti će povezana redovnim charter letovima za talijanske gradove Rim, Bari, Napulj.

Veliki interes za ove linije prenešen je i u 2015. godinu. Stoga talijanska kompanija Mistral Air u suradnji sa Balkan express-om će dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom, održavati redovnu charter liniju prema ove tri destinacije. Sve detalje vezano za letove prema Italiji možete pronaći kod agencije zadužene za prodaju istih koja se nalazi u zgradi Međunarodne zračne luke Mostar

Air Service d.o.o.
Sve informacije za redovne letove, Rim, Bari i Napulj te ostale letove za Italiju možete dobiti kod Agencije

Air Service d.o.o., Ortiješ bb, 88000 Mostar, BiH 
Tel: +387 36 354412
Mob: +387 63 292842

info@airserviceomo.com
occ@airserviceomo.com
www.airserviceomo.com

Nadamo se da ste i Vi jedan od našim putnika.

Međunarodna zračna luka Mostar

 

Izvor: http://www.mostar-airport.ba/

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter