?

da li ste znali?

Čaj je u Londonu prvi put predstavljen 1658.godine.

Provedite romantičnih 7 dana u Parizu za samo 169 eura - Avion + takse + 7 noćenja u apartmanu u centru Pariza

Provedite romantičnih 7 dana u Parizu za samo 169 eura - Avion + takse + 7 noćenja u apartmanu u centru Pariza

Provedite nezaboravnih 7 dana u najromantičnijem gradu na svijetu - Pariz! Od 169 eur eura po osobi uživajte u gradu koji očarava. Avion iz Zadra! Cijena uključuje Avio kartu + takse + +  7 noći u izabranom apartmanu!

Avio kartu možete kupiti na stranici Ryanair Direktan let Zadar- Paris Beauvais ( Period 04 - 11. Oktobar 2015. godine ) Cijena karte 57 eur! 

NAPOMENA: Cijena karte se mjenja svakodnevno ovisno o raspoloživosti mjesta u avionu. Aerodrom Paris Beauvais  je udaljen 1 h od Pariza. Prevoz sa aerodroma do Pariza se organizuje putem Ryanair shuttle autobusa i polasci autobusa su vezani za polaske i dolaske Ryanair aviona. Cijena karte u jednom pravcu iznosi 13 eur http://transfer.airport-paris.com/ryanair-bus-beauvais-paris.htm

Smještaj možete rezervisati preko najsigurnije i najpoznatije web stranice na svijetu Airbnb Apartmane koje smo pronašli za vas u centru Pariza:

Studio apartmani za 2 osobe:

Airbnb ( 223 eur za 7 nocenja za 2 osobe/ 111.5 eur po osobi )

Airbnb   ( 279 eur za 7 nocenja za 2 osobe/ 139.5 eur po osobi )

Airbnb    ( 280 eur za 7 nocenja za 2 osobe / 140 eur po osobi )

Airbnb  ( 308 eur za 7 nocenja za 2 osobe /154 eur po osobi )

Više o Parizu, znamenitostima, noćnom životu, hrani, šopingu itd. u opisu na ovom linku

NAPOMENA: Cijene avio karata i smještajnih kapaciteta su promjenjive svakog dana i ovise od ponuđača. Putovanje je iz Zadra i ne postoji organizirani prijevoz do Zadra. Putujmo.ba ne organizira ovo putovanje već samo pruža korisne informacije! Ukoliko ste zainteresovani za putovanje, Putujmo.ba stručni Tim Vam može ponuditi i dodatne korisne informacije vezane za boravak u Parizu. Obratite nam se na info@putujmo.ba

 

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter