?

da li ste znali?

Najbrža vožnja vozom je na liniji između Šangaja i Pudong aerodroma, gdje se put od 30km pređe za 8 minuta, a voz Maglev dostiže i maksimalnu brzinu od 501km/h.

Berlin - grad mladih i burne historije - Avion + takse + 4 noći u apartmanu za 230 eura! Avion iz Sarajeva.

Berlin - grad mladih i burne historije - Avion + takse + 4 noći u apartmanu za 230 eura! Avion iz Sarajeva.

Posjetite Berlin - Metropolu koja nikada ne spava, grad burne historije, multikulturalnosti i noćnog života. Prijevoz avionom + takse + 4 noći u apartmanu u centru za 230 eura.

 

Berlin predstavlja pravu svjetsku metropolu, koji je na fascinantan način uspio da uprkos strahotama II Svjetskog rata, dugotrajne okupacije i podjele, postane jedna od najzanimljivih evropskih destinacija. Prebogata historija puna velikih preokreta, facinantnih uspona i još težih padova, dani iznimne slave i moći, prožeti teškim poniženjima sve to čini mozaik Berlina.

Historija Berlina je duga i u određenim razdobljima bila i zastrašujuća. Ipak prošlost se niti krije krije od srama niti gurnuta u stranu, već je opće prisutna svugdje oko nas..Ipak Berlin je poznat kao grad koji se uvijek mijenja, grad koji konstantno postaje novija verzija sebe...To je grad u kojem se fascinantne moderne građavine stapaju sa veličanstvenim historijskim zgrada čineći uzbudljivu cjelinu. Ovo možda najbolje opisuje stara izjava o gradu :"Berlin je osuđen da zauvijek bude u izgradnji a nikad u postojanju."

Uz mnogobrojne muzeje i bogatu kulturnu ponudu, odličnu kupovinu, sjajan noćni život i pregršt zabave koju grad nudi, Berlin je idealan izbor za vaše putovanje!

Detaljan opis Berlina: http://putujmo.ba/destinacije/opis/18/njemacka/31/berlin 

PREVOZ I SMJEŠTAJ

Avio kartu možete kupiti na stranici Avio kompanije Germanwings ( www.germanwings.com ) Direktan let Sarajevo - Berlin Tegel ( Period 01. - 05. December 2015. godine ) Cijena karte 140 eur!

NAPOMENA: Cijena karte se mjenja svakodnevno ovisno o raspoloživosti mjesta u avionu.

Apartman možete rezervisati preko najsigurnije i najpoznatije web stranice na svijetu www.airbnb.com 

Apartman za 2 osobe u najšarmantnijem i najživljem dijelu Berlina - Kreuzberg!

https://www.airbnb.com/rooms/648747?checkin=12/01/2015&checkout=12/05/2015&guests=2&s=0ngLVFB0 

( 180 eur za 4 nocenja za 2 osobe/ 90 eur po osobi )

Prevoz od aerodroma i nazad:

Aerodrom Berlin Tegel je od apartmana udaljen 12 kilometara. Najbolji način da dođete do Apartmana je da koristite autobus pod nazivom TXL ( pravac: S+U Alexanderplatz via Hauptbahnhof ) izađete na 6. stanici pod nazivom Washingtonplatz/Hauptbahnhof (Berlin) tu presjedate na BUS M41 ( pravac: Sonnenallee/Baumschulenstr ) i izlazite na stanici Tempelherrenstr. (Berlin) koja je u blizini Apartmana. Cijena karte u jednom pravcu za BUS TXL je 2.7 eur, a BUS M41 1.7 eur. 

Taxi u jednom pravcu košta od 25 - 30 eur i moguće je naplačivanje prtljaga.

NAPOMENA: Cijene avio karata i smještajnih kapaciteta su promjenjive svakog dana i ovise od ponuđača. Putovanje je iz Sarajeva i ne postoji organizirani prijevoz do Sarajeva. Putujmo.ba ne organizira ovo putovanje već samo pruža korisne informacije! Ukoliko ste zainteresovani za putovanje, Putujmo.ba stručni Tim Vam može ponuditi i dodatne korisne informacije vezane za boravak u Berlinu. Obratite nam se na info@putujmo.ba 

 

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter