?

da li ste znali?

Da Monakom već oko 700 godina vlada ista porodica Grimaldi, to je trenutno najstarija vladajuća prinčevska porodica na svijetu.

Uskoro avio linija na relaciji Tuzla - Beč

 Uskoro avio linija na relaciji  Tuzla - Beč

Rifet Karasalihović, direktor Međunarodnog aerodroma Tuzla kazao je za RTV TK da su u toku intenzivni pregovori sa jednom aviokompanijom te da će, najvjerovatnije, biti u prilici već naredne sedmice najaviti, toliko dugo, tražene letove na relaciji Tuzla - Beč.

-Pregovori su u fazi finaliziranja, radi se na potrebnim administrativnim zadacima a to je prikupljanje dozvola od nadležnih direkcija za civilnu avijaciju BiH i Beča. Biće to letovi minimalno dva puta sedmično što će u nastavku omogućiti svim građanima TK ali i BiH i gradova u susjednim državama, da preko aerodroma u Tuzli i Beču imaju konekciju sa svim svjetskim destinacijama-kazao je u izjavi za TK Rifet Karasalihović.

Izvor: Bportal.ba (http://bportal.ba/medunarodni-aerodrom-tuzla-uskoro-krece-linija-za-bec/)

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter