?

da li ste znali?

Naziv Kanarsko otočje je izvedeno iz latinskog pojma Insula Canaria, što znači "otok pasa".

Provedite 5 dana u Istanbulu za samo 151 eur! Avio karta+takse+4 noćenja u Hotelu 3* sa doručkom u centru Istanbula.

Provedite 5 dana u Istanbulu za samo 151 eur! Avio karta+takse+4 noćenja u Hotelu 3* sa doručkom u centru Istanbula.

Provedite nezaboravnih 5 dana u Istanbulu! Avio karta + takse + 4 noćenja u Hotelu u centru Istanbula za samo 151 euro! Istanbul je istinski svjetski grad, unikatni spoj Istoka i Zapada, grad koji bi svako trebao posjetiti maker jednom uživotu. Grad je to sa historijom dugom preko 2.500 godine, bivša prijestolnica tri carstva od kojih je svako ostaviliosvoj unikatni trag na obzorju grada. Zaostavština bogate historije grada se može vidjeti na svakom koraku. 

Napoleon: "Da je cijeli svijet jedna država, Istanbul bi bio glavni grad"

Avio kartu možete kupiti na stranici www.flypgs.com avio kompanije Fly Pegasus. Direktan povratni let Sarajevo - Istanbul - Sarajevo ( Period 11- 15. Decembar 2015. ) Cijena karte 91 eur! NAPOMENA: Cijena karte se mjenja svakodnevno ovisno o raspoloživosti mjesta u avionu. Najniža cijena karte uključuje ručni prtljag. 

Hotel možete rezervisati preko najsigurnije i najpoznatije web stranice na svijetu www.booking.com   Hotel koji smo pronašli za vas se nalazi u centru Istanbula:

Blue Istanbul Hotel Gedikpaşa 3*

 

klik na:  Hotel Gedikpasa 3* - cijena 120 eur za 2 osobe/4 noćenja uključen doručak

                                            - cijena 170 eur za 3 osobe/4 noćenja uključen doručak

Više o Istanbulu, znamenitostima, noćnom životu, hrani, šopingu itd. u opisu http://putujmo.ba/destinacije/opis/6/turska/8/istanbul 

 

NAPOMENA: Cijene avio karata i smještajnih kapaciteta su promjenjive svakog dana i ovise od ponuđača. Putovanje je iz Sarajeva i ne postoji organizirani prijevoz do Sarajeva. Putujmo.ba ne organizira ovo putovanje već samo pruža korisne informacije. Ukoliko ste zainteresovani za putovanje, Putujmo.ba stručni Tim Vam može ponuditi i dodatne korisne informacije vezane za boravak u Istanbulu. Obratite nam se i vezano za informacije kako doći od aerdroma do hotela i nazad. Sve info na info@putujmo.ba 

Vaš Putujmo.ba Tim

Ostale ponude evropskih destinacija na : http://putujmo.ba/ponude 

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter