?

da li ste znali?

Da je Napoleon osvojio Italiju pre nego što je napunio 26 godina?

Letovi iz Sarajeva, Skoplja i Prištine za Hrvatsku i Europu od 109 EUR povratna karta sa taksama! Akcija!

Letovi iz Sarajeva, Skoplja i Prištine za Hrvatsku i Europu od 109 EUR povratna karta sa taksama! Akcija!

Cijene se odnose na povratne avionske karte za letove iz Sarajeva, Skoplja i Prištine za Zagreb te za Amsterdam, Beč, Bruxelles, Dubrovnik, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Osijek, Pariz, Prištinu, Pulu, Rim, Sarajevo, Skoplje, Split, Zadar ili Zürich (preko Zagreba).... 

Uslovi:

Cijene se odnose na povratne avionske karte za letove iz Sarajeva, Skoplja i Prištine za Zagreb te za Amsterdam, Beč, Bruxelles, Dubrovnik, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Osijek, Pariz, Prištinu, Pulu, Rim, Sarajevo, Skoplje, Split, Zadar ili Zürich (preko Zagreba).


Izuzeci: U ponudi nemamo aviokarte iz Prištine za Osijek i Skoplje i iz Skoplja za Prištinu. Aviokarte za letove iz Prištine za Pulu i Zadar nije moguće kupiti na našoj web stranici zbog reda letenja, a ako želite putovati na navedenim linijama, javite se našem Kontakt centru (+ 385 1 6676 555), prodajnom zastupniku u Prištini (Airtour, Tel. +381 38 594 111) ili svojoj putničkoj agenciji.


Promotivne cijene uključuju takse i naknadu za izdavanje aviokarte (TSC) za kupnju na web stranici www.croatiaairlines.hr odnosno www.croatiaairlines.com  Za kupovinu karata na drugim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatnih 30 €.
Razdoblje kupnje: od 19. do 23. 2. 2015. g.
Razdoblje putovanja: godina dana od datuma kupnje karte
Minimalni boravak: tri dana u tjednu ili vikend
Promjene: nisu dopuštene
Povrat novca: nije dopušten (osim za dio pristojbi)
Cijene mogu varirati ovisno o promjenama pristojbi zračnih luka.
Broj mjesta po navedenim cijenama na svakom je letu ograničen.

Dodatne pogodnosti uključene u cijenu:
Prijevoz prtljage - 1 kom. do 23 kg, maksimalnog zbroja dimenzija 158 cm
Hrana i piće
Tiskovine
Online odabir sjedala
Web-check-in ili prijava za let u zračnoj luci
Nagradne milje u programu Miles & More ili u nekom drugom programu neke od zrakoplovnih kompanija iz Star Alliance grupe

 

Izvor: www.croatiaairlines.com 

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter