?

da li ste znali?

Nica ima vlastiti jezik-Nissart

Zimujte uz more i lijepo vrijeme! Bodrum, Turska za samo 182 eura. Avion iz Sarajeva + takse + 5 noćenja u Hotelu 3* sa doručkom u centru Bodruma!

Zimujte uz more i lijepo vrijeme! Bodrum, Turska za samo 182 eura. Avion iz Sarajeva + takse + 5 noćenja u Hotelu 3* sa doručkom u centru Bodruma!

Za samo 182 eura provedite 5 dana u Bodrumu, Turska! Avion iz Sarajeva ( do 20 kg prtljag ) + takse + 5 noći u Hotelu Centro Bodrum 3* sa uključenim doručkom. Pobjegnite od zime i minusa i uživajte :) Vaš Putujmo.ba tim

Bodrum je jedno od najatraktivnijih turskih ljetovališta u kojem možete uživati i tokom zime, kada su cijene mnogo povoljnije. U ovom periodu možete uživati u Bodrumu bez buke turista, dobro se odmoriti i ne misliti o smogu, snijegu, kiši, kapama, rukavicama i čizmama :) 

PREVOZ I SMJEŠTAJ

Avio kartu možete kupiti na stranici Avio kompanije Fly Pegasus ( www.flypgs.com ) Let Sarajevo - Bodrum ( Period 15. - 20. Januar 2016. godine ) Cijena karte 137 eura!

NAPOMENA: Cijena karte se mjenja svakodnevno ovisno o raspoloživosti mjesta u avionu.

Smještaj možete rezervisati preko najsigurnije i najpoznatije web stranice na svijetu www.booking.com 

Ponuda smještaja ( 15-20. januar):

1. Hotel Centro Bodrum 3* za 2 osobe:

Booking.com - Hotel Centro Bodrum 15-20. Januar

(90 eur za 5 nocenja sa doruckom za 2 osobe - 45 eur po osobi)

UKUPNO: 182 eura po osobi (Avio karta 137 eur + Hotel 45 eur po osobi)

Hotel je udaljen 10 min pješice do Marine u Bodrumu.

2. DELFI HOTEL SPA & WELNESS Center 3*

Booking.com - Delfi Hotel Spa & Welness centar 15-20. januar

( 120 eura za 5 noćenja sa doruckom za dvije osobe - 60 eur po osobi )

UKUPNO: 197 eura po osobi ( Avio karta 137 + Hotel 60 eura po osobi )

Hotel je udaljen 10 min do Marine i do rive.

3. AKKAN LUXURY HOTEL

Booking.com - AKKAN LUXURY HOTEL 15-20.januar

 ( 160 eura za 5 noćenja sa doruckom za dvije osobe - 80 eur po osobi )

UKUPNO: 217 eura po osobi ( Avio karta 137 + Hotel 80 eura po osobi )

Hotel je udaljen 2 min od rive.

4. MANDARIN RESORT HOTEL 5*

Booking.com - Mandarin Resort Hotel 5* 15-20. januar

( 180 eura za 5 noćenja za dvije osobe - 90 eur po osobi )

UKUPNO: 227 eura po osobi ( Avio karta 137 + Hotel 90 eura po osobi )

Hotel je udaljen 5 min od rive.

Prevoz od aerodroma i nazad:

Međunarodni Aerodrom MILAS - BODRUM je od Bodruma udaljen 35 kilomeatara. Dvije bus kompanije voze od aerodroma do Bodruma i nazad.

HAVAS SHUTTLE BUS - cijena karte u jednom pravcu je 10 turskih lira (3 eura). Vožnja traje oko 45 minuta i autobus vozi do glavne autobuske stanice u centru Bodruma. Od stanice do jednog od Hotela Vam treba 5 do 15 minuta pješice. Havas Shuttle Bus je vezan za međunarodne i domaće letove. Kada stignete na aerodrom raspitajte se odakle polazi Bus do Bodruma. Iz Bodruma Bus vozi svaki dan od 06:20 do 20:20 h. Više info na: http://www.havas.net/ 

Taxi - ukoliko se odlčite za Taxi prevoz, najbolje je da cijenu dogovorite sa taksistom. Otprilike, vožnja do Bodruma će vas koštati oko 100 turskih lira (30 eura) 

NAPOMENA: Cijene avio karata i smještajnih kapaciteta su promjenjive svakog dana i ovise od ponuđača. Putovanje je iz Sarajeva i ne postoji organizirani prijevoz do Sarajeva. Putujmo.ba ne organizira ovo putovanje već samo pruža korisne informacije! Ukoliko ste zainteresovani za putovanje, Putujmo.ba stručni Tim Vam može ponuditi i dodatne korisne informacije vezane za boravak u Bodrumu. Obratite nam se na info@putujmo.ba

 

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter