?

da li ste znali?

Nica ima vlastiti jezik-Nissart

Odlično! WizzAir nova linija iz Tuzle od 30. maja 2016. godine!

Odlično! WizzAir nova linija iz Tuzle od 30. maja 2016. godine!

Jedna od najvećih niskobudžetnih kompanija u Evropi, WizzAir uvodi novu liniju iz Tuzle.

Nakon uspjeha sa dosadašnjim letovima iz Tuzle, kojima je potvrđeno da građani BiH vole putovanja, kompanija Wizzair nastavlja sa širenjem ponude! Od uvođenja linija iz Tuzle u maju 2013. godine do danas je prevezeno preko 300.000 putnika.

U skladu sa pozitvinim poslovanjem, WizzAir od 30. maja 2016. godine uvodi novu liniju iz Tuzle do aerodroma Maastricht Aachen! 

Aerodrom Maastrich Aachen se nalazi u Holandiji, na granici sa Belgijom i Njemačkom. Na samo 13 km od Maastrichta, 40 km od Aachena u Njemačkoj, 40 km od Liege u Belgiji i 120 km od Brisela u Belgiji, ovaj aerodrom čini vrlo frekventnim i korisnim za jeftine letove. 

Primjer putovanja: Tuzla-Mastricht-Tuzla 10.-13. juni 2016. godine za 40 eura!

Požurite i rezervišite svoj let što prije!! https://wizzair.com/ !!!

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter