?

da li ste znali?

U Švicarsko dodavanje soli i bibera na hranu smatra se uvredom kuharu.

Avionom u Veneciju za samo 62 eura - povratna karta + takse :)

Avionom u Veneciju za samo 62 eura - povratna karta + takse :)

Poklonite sebi produženi vikend i uživajte u jednom od najveličanstvenijih gradova na svijetu. Venecija - Kraljica jadrana čeka na Vas!  

Španska low cost kompanija Volotea nudi specijalne promotvine ponude za putovanje u Veneciju iz Splita. Za samo 62 eura možete kupiti povratnu avio kartu koja uključuje avio takse i ručni prtljag 55x40c20 cm do 10 kg. Ukoliko želite dodatni prtljag isti možete doplatiti prilikom rezervacije karte. 

Vašu kartu možete rezervisati preko web stranice www.volotea.com 

Cijena karte od 62.80 eura se odnosi na putovanja u junu iz Splita.

Iz Splita/Venecije je polazak/povratak četvrtkom i nedjeljom i cijena karte 62.80 eura!

Primjer putovanja:

 

VAŽNE NAPOMENE:

Cijene avio karata su promjenjive svakog dana i ovise od ponuđača. Putovanje je iz Splita i ne postoji organizirani prijevoz do Splita.  Putujmo.ba ne organizira ovo putovanje već samo pruža korisne informacije! Ukoliko ste zainteresovani za putovanje, Putujmo.ba stručni Tim Vam može ponuditi i dodatne korisne informacije vezane za boravak u Veneciji. Obratite nam se na info@putujmo.ba ili na https://www.facebook.com/Putujmoba/?ref=hl 

Također, imajte u vidu da su ovo letovi niskobudžetnih kompanija gdje je u cijenu uključen samo ručni prtljag navedenih dimenzija. Ukoliko želite predati prtljag većih dimenzija, potrebno ga je dokupiti, što će Vam biti ponuđeno prilikom rezervacije.

Ukoliko više volite putovati organizovano putem ovlaštenih turističkih agencija, aktuelne ponude možete pronaći na : http://putujmo.ba/ponude 

Korisne informacije Veneciji: http://putujmo.ba/destinacije/opis/4/italija/6/venecija 

 

 

Vaš Putujmo.ba Tim

 

 

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter