?

da li ste znali?

Dvije trećine svih vrsta orhideja se mogu naći na Papua Novoj Gvineji...

Amsterdam u maju ili junu već od 93 eura - povratne avio karte sa uključenim taksama :)

Amsterdam u maju ili junu već od 93 eura - povratne avio karte sa uključenim taksama :)

Ukoliko propustite prvomajske praznike, ne propustite odličnu priliku za posjetu Amsterdamu. Povratna avio karta iz Dubrovnika za Amsterdam sa uključenim taksama za već od 93 eura :)

Holandska low cost kompanija Transavia nudi specijalne promotvine ponude za putovanje u Amsterdam iz Dubrovnika. Za već od 93 eura možete kupiti povratnu avio kartu koja uključuje avio takse i ručni prtljag 55x40x20 cm do 10 kg. Ukoliko želite dodatni prtljag isti možete doplatiti prilikom rezervacije karte. 

Vašu kartu možete rezervisati preko web stranice www.transavia.com 

Cijena karte od 93 eura se odnosi na određena putovanja u maju i junu iz Dubrovnika.

Polasci/povratka je utorkom, četvrtkom i nedjeljom!

Koristan link i sve informacije o aerodromu Dubrovnik: Aerodrom Dubrovnik - korisne informacije

Primjer putovanja:

 

VAŽNE NAPOMENE:

Cijene avio karata su promjenjive svakog dana i ovise od ponuđača. Putovanje je iz Dubrovnika i ne postoji organizirani prijevoz do Dubrovnika.  Putujmo.ba ne organizira ovo putovanje već samo pruža korisne informacije! Ukoliko ste zainteresovani za putovanje, Putujmo.ba stručni Tim Vam može ponuditi i dodatne korisne informacije vezane za boravak u Veneciji. Obratite nam se na info@putujmo.ba ili na https://www.facebook.com/Putujmoba/?ref=hl 

Također, imajte u vidu da su ovo letovi niskobudžetnih kompanija gdje je u cijenu uključen samo ručni prtljag navedenih dimenzija. Ukoliko želite predati prtljag većih dimenzija, potrebno ga je dokupiti, što će Vam biti ponuđeno prilikom rezervacije.

Ukoliko više volite putovati organizovano putem ovlaštenih turističkih agencija, aktuelne ponude možete pronaći na : http://putujmo.ba/ponude 

Korisne informacije Amsterdam: http://putujmo.ba/destinacije/opis/34/nizozemska/62/amsterdam 

 

 

Vaš Putujmo.ba Tim

 

 

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter