?

da li ste znali?

Singapur je najveća zemlja bez farmi.

Direktni letovi za Siciliju već od 110 EUR!

Direktni letovi za Siciliju već od 110 EUR!

Ljetujte na predivnoj Siciliji...

Španska low cost kompanija Vueling nudi avio karte za direktan let u Palermo iz Splita. Za 110 eura možete kupiti povratnu avio kartu koja uključuje avio takse i ručni prtljag 55x40c20 cm do 10 kg. Ukoliko želite dodatni prtljag isti možete doplatiti prilikom rezervacije karte. 

Vašu kartu možete rezervisati preko web stranice www.vueling.com 

Cijena karte od 110 eura se odnosi na putovanja u avgustu iz Splita.

Iz Splita je polazak nedeljom i povratak nedjeljom za cijenu karte od 110 eura!

 

VAŽNE NAPOMENE:

Cijene avio karata su promjenjive svakog dana i ovise od ponuđača. Putovanje je iz Splita i ne postoji organizirani prijevoz do Splita.  Putujmo.ba ne organizira ovo putovanje već samo pruža korisne informacije! Ukoliko ste zainteresovani za putovanje, Putujmo.ba stručni Tim Vam može ponuditi i dodatne korisne informacije vezane za putovanje. Obratite nam se na info@putujmo.ba ili na https://www.facebook.com/Putujmoba/?ref=hl 

Također, imajte u vidu da su ovo letovi niskobudžetnih kompanija gdje je u cijenu uključen samo ručni prtljag navedenih dimenzija. Ukoliko želite predati prtljag većih dimenzija, potrebno ga je dokupiti, što će Vam biti ponuđeno prilikom rezervacije.

Ukoliko više volite putovati organizovano putem ovlaštenih turističkih agencija, aktuelne ponude možete pronaći na : http://putujmo.ba/ponude 

 

 

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter