?

da li ste znali?

Honolulu je jedino mjesto u Sjedinjenim Američkim Državama koje ima kraljevsku palaču.

Wizzair: Iz Tuzle za Berlin i Billund !!!

Wizzair: Iz Tuzle za Berlin i Billund !!!

Wizzair je objavio cijene letova za nove destinacije!!

Letite iz Tuzle za Berlin ili Billund već od 29,99 KM sa uključenim taksama!! 

Nakon uspjeha sa dosadašnjim letovima iz Tuzle, kojima je potvrđeno da građani BiH vole putovanja, kompanija Wizzair nastavlja sa širenjem ponude!

Tako su objavljene cijene letova za nove destinacije Berlin (Njemačka) i Billund (Danska). Nevjerovatne cijene počinju već od 29,99 KM sa uključenim taksama!!

Letovi za Berlin počinju od 17.12.2016.godine i obavljat će se 2 puta sedmično (subota i utorak). Slijećete na aerodrom Schoenefeld i uživate u jednom od najboljih europskih gradova. Cijene počinju već od 39,99 KM ! Opis i preporuke Putujmo.ba za Berlin pogledajte na http://putujmo.ba/destinacije/opis/18/njemacka/31/berlin .   

Letovi za Billund počinju od 31.10.2016.godine i obavljat će se 2 puta sedmično (ponedeljak, petak). Sljećete u Billund i uživate u svjetskoj prijestolnici LEGO grupacije. Cijene počinju već od 29,99 KM !

Požurite i rezervišite svoj let što prije!! https://wizzair.com/ !!!

Savjeti i informacije Putujmo.ba za Aerodrom Tuzla pogledajte na http://putujmo.ba/novosti/novost/33/meunarodni-aerodrom-tuzla-kako-doi-gdje-parkirati-cijene-parkinga-cijene-prevoza-oddo-aerodroma-sve-na-jednom-mjestu-za-sve-wizz-air-putnike .

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter