?

da li ste znali?

Kanada ima najdužu obalu na svijetu: 202.080 km / 125.566 milja.

Povratni let Tuzla-Barcelona za 100 EUR!

Povratni let Tuzla-Barcelona za 100 EUR!

Povratna karta Tuzla-Berlin-Barcelona-Berlin-Tuzla već od 100 EUR po osobi sa svim uključenim taksama!

Proljeće je možda i najbolji period za posjetu Barceloni...blaga klima, nepregledne plaže, kulturna dešavanja i ludi provod savršen su razlog za posjetu Barceloni. Sada je Barcelona još i bliža. Letitle kompanijama WizzAir i Easyjet i za samo 100 EUR kupite svoju povratu avio kartu sa svim taksama. 

Avio kartu možete kupiti na stranici avio kompanije Wizzair www.wizzair.com  Direktan let Tuzla-Berlin-Tuzla  Period 29.Mart - 05.April 2017. godine ) Cijena karte od 78 KM (cca.40EUR) Avion iz Tuzle na aerodrom Schoenefeld slijeće 29.03.2017.godine u 15 .05h. U povratku, avion iz Berlina za Tuzlu 05.04.2017.godine polijeće u 15 .30h i slijeće u Tuzlu u 17.25h.

Avio kartu iz Berlina za Barcelonu možete kupiti na stranici avio kompanije Easyjet www.easyjet.com . Direktan let Berlin-Barcelona-Berlin za period od 29.03-05.04. cijena karte iznosi 58 EUR. Avion polijeće sa aerodroma Schoenefeld u 16 .50h, a povratni let polijeće 05.04.2017.godine u 10 .30h i slijeće u Berlin u 13.20h. 

Razlika u vremenu između letova je dovoljna da bez žurbe stignete na svoj let i usput uživate u ponudi aerodroma Berlin Schoenefeld. Za potpuni doživljaj Barcelone preporučujemo Putujmo.ba vodič za Barcelonu. 

NAPOMENA: Cijena karte se mjenja svakodnevno ovisno o raspoloživosti mjesta u avionu. 

NAPOMENA: Cijene avio karata su promjenjive svakog dana i ovise od ponuđača. Putujmo.ba ne organizira ovo putovanje već samo pruža korisne informacije! Ovi letovi su različitih avio kompanija, te nisu vezani što znači da snosite rizik uspješne konekcije. Ukoliko ste zainteresovani za putovanje, Putujmo.ba stručni Tim Vam može ponuditi i dodatne korisne informacije vezane za boravak u Barceloni. Obratite nam se na info@putujmo.ba 

Vaš Putujmo.ba Tim

o nama

Dosadilo Vam je ići od agencije do agencije? Zašto trošiti dane na pronalaženje korisnih savjeta i informacija o turističkim ponudama, kada sve to možete dobiti na jednom mjestu!
Mi ćemo Vam pružiti aktuelnu ponudu agencija u Bosni i Hercegovini i neophodne informacije i savjete o popularnim turističkim destinacijama koje će Vam pomoći da se pripremite za Vaše putovanje!

newsletter